Hasselbackskyckling med varm currymajonnäs
HASSELBACKSKYCKLING MED VARM CURRYMAJONNÄS

3 portioner
3 st kycklingfiléer
6 skivor bacon
Bladspenat
Salt
Peppar
Smör
Sätt ugnen på 175 grader. Salta och peppra filéerna. Bryn snabbt på hög värme runt om. Lägg upp filéerna på en skärbräda och skär skåror nästan helt igenom. Lägg bacon i varje skåra som du skivat i mindre bitar. Tryck ner så mycket bladspenat som får plats i varje skåra. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsform och ställ i mitten av ugnen. De är färdiga när de uppnått 72-75 grader.
VARM CURRYMAJONNÄS
1 portion
0,5 dl kokosmjölk
0,5 dl majonnäs
1 tsk curry
Salt
Någon droppe citron
Rör ihop kokosmjölk och majonnäs i en kastrull. Värm upp detta på låg värme. Krydda med curry och salt. Droppa i en gnutta citron.
