lchfida.blogg.se

Hasselbackskyckling med varm currymajonnäs

Publicerad 2016-01-20 07:39:02 i

HASSELBACKSKYCKLING MED VARM CURRYMAJONNÄS 
3 portioner 

3 st kycklingfiléer 
6 skivor bacon
Bladspenat 
Salt
Peppar
Smör

Sätt ugnen på 175 grader. Salta och peppra filéerna. Bryn snabbt på hög värme runt om. Lägg upp filéerna på en skärbräda och skär skåror nästan helt igenom. Lägg bacon i varje skåra som du skivat i mindre bitar. Tryck ner så mycket bladspenat som får plats i varje skåra. Lägg kycklingfiléerna i en ugnsform och ställ i mitten av ugnen. De är färdiga när de uppnått 72-75 grader.

VARM CURRYMAJONNÄS 
1 portion

0,5 dl kokosmjölk 
0,5 dl majonnäs 
1 tsk curry
Salt
Någon droppe citron 

Rör ihop kokosmjölk och majonnäs i en kastrull. Värm upp detta på låg värme. Krydda med curry och salt. Droppa i en gnutta citron. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en tjugoåttaårig arbetande, studerande mamma vars största passion är att arbeta i köket. Jag har ätit lchfkost i snart sex månader, mest strikt. Lchf är en livsstil, en fantastisk sådan. Här kan du framförallt läsa om lchfkost och hälsa men även vardagliga grejer som shopping, äventyr och inredning. Ullared och Ikea är mina bästa vänner ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela