Kycklingwrap med bacon & curryröra
ENKEL MEJERIFRI WRAP


1-4 portioner
4 ägg
Salt
Peppar
Sätt ugnen på 200 grader. Separera vitorna från gulorna och vispa sedan vitorna hårt. Du ska kunna vända skålen uppochner utan att smeten rinner ut. Vänd i gulorna och röra om försiktigt. Salta och peppra. Bre ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och in i ugnen i ca 10 minuter. Ta ut och låt svalna. Lyft bort wrapen försiktigt från pappret. Jag klipper min wrap i 3 eller 4 delar så den räcker till så många fyllda wraps. Det beror på hur mycket "bröd" man vill ha runt sin "fyllning".
Strimla och stek kycklingfilé i rikligt med smör. Salta och peppra.
BACON & CURRYRÖRA
1 wrap
50 gram majonnäs
2 skivor bacon
Curry
Salt
Vitpeppar
Klipp baconen i små bitar och knaperstek den, låt sedan svalna lite grann. Rör i baconen (+baconfettet) i majonnäsen. I med curry och lite salt och peppar.
TILLBEHÖR I WRAPEN
1 cosmopolitanblad eller romansalladsblad
1 halv avokado
4 skivor gurka
Lägg wrapen på ett ark aluminiumfolie. Först lägger du på ett cosmopolitanblad eller romansalladsblad. Lägg i kycklingen i bladet och sedan på med röran. Skiva avokadon och gurkan som du sedan klistrar fast i röran. Vik ihop till en fantastisk god wrap som jag lovar håller magen mätt länge! Wrapen innehåller 1-2 gram kolhydrater. Superstrikt och mejerifri 😊

