lchfida.blogg.se

Mejerifritt hamburgerbröd

Publicerad 2016-03-10 09:05:12 i

MEJERIFRITT HAMBURGERBRÖD 
4 stycken

2 ägg
2 msk majonnäs 
2-3 tsk fiberhusk 

Sätt ugnen på 200-225 grader. Vispa äggen ett par minuter. I med majonnäs och fiberhusk. Låt svälla minst 10 minuter. Klicka i smeten i en muffinsfplåt. In i ugnen i ca 15 minuter. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jag är en tjugoåttaårig arbetande, studerande mamma vars största passion är att arbeta i köket. Jag har ätit lchfkost i snart sex månader, mest strikt. Lchf är en livsstil, en fantastisk sådan. Här kan du framförallt läsa om lchfkost och hälsa men även vardagliga grejer som shopping, äventyr och inredning. Ullared och Ikea är mina bästa vänner ;)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela