Superenkel mejerifri Wrap
SUPERENKEL MEJERIFRI WRAP
1-3 stycken
Salt och peppar
Sätt ugnen på 200 grader. Separera vitorna från gulorna och vispa vitorna hårt. Det ska bli som när man vispar maräng. Vänd skålen uppochner så ska det inte rinna ut! Blanda i gulorna försiktigt. Salta och peppra. Bre ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. 4 ägg räcker till en hel plåt. Sätt in i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Ta ut och låt svalna. När jag gör en hel plåt på 4 ägg klipper jag wrapen i 3 delar när den svalnat. Så denna räcker alltså till 3 wraps! (Lite beroende på hur mycket "bröd" man vill ha). Jag tycker att denna wrap är väldigt brödliknande och smakar inte alls ägg som man kan tro, detta eftersom man vispar upp äggvitorna hårt först.
Här har jag fyllt den med ett cosmopolitanblad, några skivor gurka, tacoköttfärs och min majonnäs. Superb! 👌
